Ord och bilder...

 
 
Har så många tankar i huvudet att jag inte kan formulera mig.... Hösten har hittills varit ganska krokig. Känslor som far hit och dit, smärta som ibland nästan inte känns men som snabbt kan ta ny fart och krama mina muskler så jag vill skrika.
 
Har fått bekräftat mina farhågor att jag har ME/CFS (kroniskt trötthetssyndrom), G93.3,  Myalgi (smärta utan känd orsak), M79.1 samt IBS (Irritable Bowel Syndrome). Dessa diagnoser yttrar sig väldigt individuellt och kan förändras över tid, men generellt har jag symtomer som mental hjärntrötthet, muskelvärk, orkeslöshet och koncentrationssvårigheter. Så det är inte så mycket jag kan klara av på en dag. Allt tar längre tid och jag behöver många pauser.
 
 
 
Det är väldigt svårt att förhålla sig till och acceptera att livet tar en annan väg än den man tänkt sig. Då tar jag ofta hjälp av litteraturen, inte bara genom att läsa utan också genom att leta efter de rätta böckerna. Det kan vara på biblioteket eller antikvariatet men jag tar också hjälp av internet. Kan bli sittande en bra stund för att söka intressanta böcker och jag stöter så klart på många spännande...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0