Studenbal!

 
 
I fredags var det studentbal för dottern och hennes vänner.
 
 
 
 

Sköna maj

På vardagarna har jag svårt att hinna/orka med annat än jobbet på min praktikplats. Jag trivs väldigt bra där jag är men när jag kommer hem på dagarna behöver jag varva ner, vilket inte har varit så enkelt. Men detta är ju något jag behöver träna på... Så när helgen kommer har jag värk i nacke, käkar och huvud. Jag hoppas att det bara är under en övergångsperiod och att jag kommer att kunna njuta av helgerna framöver på ett bättre sätt än vad jag kan idag.
 
Nästa vecka är det studentbal för vårt yngsta barn. Det är väldigt roligt med alla förberedelser och det ska bli så kul att få uppleva ännu en studentbal. Därefter är det bara två veckor kvar till själva studenten. Även detta kräver en hel del planering och förberedelser som mynnar ut i den stora dagen - studentyran!
 
I fruktträdgården är det full blomning. Tycker det är så himla vackert. Haha...kunde dock varit skärpa på rätt ställe ;-) Är inte så förtjust i mobilkameran.
 
 
 
 

Skön jacka

Så här blev resultatet av fotograferingen :)
 
 
 
Denna sköna fleecejacka finns hos
arrakoutdoor.com
 

1:a maj

Tänker på hur gott jag mår när solen skiner och det är vårvärme i luften. Fick inspiration till att fota lite. Så dottern och hundarna fick vara modeller.
 
 
 
 
 
 
 


RSS 2.0