Ibland händer det...

Ibland går dagarna utan att det händer något utöver det vanliga, men rätt som det är händer flera ovanligare saker på löpande band.
 
I tisdags träffade jag en arbetsgivare som vill ha mig på praktik, med start den 8/4. Om allt flyter på kan jag få anställning där efter 6 mån. :)
 
I torsdags träffade jag en läkare då jag ville förlänga min 25%-iga sjukskrivning. Jag har träffat den läkaren en gång tidigare och precis då som nu blev jag illa berörd av hans sätt jag bemöta mig. Det har sårat mig och jag har svårt att komma över det. Jag skulle vilja prata med någon om detta, om det verkligen ska vara så här, och funderar på att kontakta verksamhetschefen på den vårdcentralen jag är listad. Funderar även på att byta vårdcentral eftersom jag får stark ångest av att gå dit. :(
 
På fredagen kom det ett brev fårn Försäkringskassan där de meddelade att de överväger att inte ge mig ersättning pga läkarens utlåtande. Vill påpeka att det rör sig om samma läkare som jag träffade på torsdagen. Så nu känner jag mig riktigt arg, ledsen och förtvivlad. Detta blir en sak till att ta upp med läkaren eller...? Jag försöker att samla mig några dagar och ladda med energi så jag klarar av detta. :(
 
Och så igår, som plåster på såren, var vi i Karlstad och hälsade på äldste sonen och hans sambo. Det var härligt vårväder och vi hade fika med oss som vi avnjöt vid en sjö på vägen norrut. Väl i Karlstad tog vi en promenad för att titta på deras nya bostad, som ligger precis vid Klarälven. Vi var och åt en god lunch och fick sedan kaffe och glass hemma hos dem. :)
 
Så, helt oväntat händer det mycket på kort tid som tar mycket av min energi. Men jag har vilat mig ganska bra idag i vårsolen.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Camilla

Vad kul med praktikplatsen!
Mindre kul med läkaren, byt till en annan vårdcentral där du blir bättre bemött. Jag har själv råkat ut för en läkare som bemötte mig väldigt dåligt och jag vet hur hemskt man mår av det. Tyvärr anmälde jag honom inte, vilket jag kan ångra idag.
Stå på dig för du är värd bättre, kram

2014-03-31 @ 15:19:16
URL: http://www.camillaalvensfoto.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0