Några junibilder

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pest eller kolera

Ja, då har jag varit på den omtalade Gottfries-kliniken för utredning. Kändes bra att träffa en läkare som förstod sig på det här med smärta och trötthet. Dessutom gjorde han trycktest på de klassiska punkterna för fibromyalgi. Det visade som dock att jag inte hade så ont på dessa punkter utan min smärta finns på andra delar av kroppen. Så det var ju glädjande att jag inte har fibromyalgi.
 
Dessvärre var det som jag misstänkt, att jag har majoriteten av de symptom som stämmer in på ME (Myalgisk encefalomyelit), vilket också kallas kroniskt trötthetssyndrom. Ska nu fram till nästa besök om 3 mån äta B12 och testa med insomningstabletter.
 
Förutom ME har jag (som jag också misstänkt) IBS och myalgi.
 
På sätt och vis känns det bra att få en diagnos. Jag kan på så vis acceptera min sjukdom och leva därefter. Bara jag får omges av böcker, familj och vänner så är jag nöjd!
 
Här är mitt senaste inköp!
 
 
 
 

Intensivt

Är verkligen inne i en intensiv period. Studentvecka för dottern med allt vad det innebär, nya webshopen på jobbet som skulle varit klar för flera veckor sedan och sist men ack så efterlängtat - mitt besök på Gottfrieskliniken som nu äntligen ska bli av på måndag. Hoppas jag inte har byggt upp allt för stora förväntningar, men jag har bara hör bra om den kliniken.
 
 
 
 
 
 
 
 


RSS 2.0