Två veckors semester i bilder från Instagram.

 
 
 
 

Sveriges äldsta badort

I vår stad har vi en fantastisk plats, Skeppsviken. Den ligger på promedadavstånd från centrum. Platsen bjuder på badmöjligheter, promenad utmed vattnet och vacker utsikt. Här samlas många för att umgås och kanske grilla/äta en medhavd picknick. Ett stenkast bort kan man fiska och ett stenkast åt andra håller kan man besöka Sveriges äldsta badort, Gustafsberg.
 
 
 
 
 
 

Värde för mig

I lördags var jag med mina döttrar i Göteborg. Passade då på att införskaffa akrylfärg och duk. Jag har ett motiv som jag ska försöka mig på, nu gäller det bara att hitta lusten. Inspirationen får jag hos huldasbyralada.
 
 
 
Hittade detta fina armband på ungcancer.se som jag köpte från deras webbshop. Tidigare var tanken på cancer ganska avlägsen för mig, men för 1½ månad sedan har en nära anhörig drabbats. Även om personen i fråga inte är ungdom så känns det bra att stödja forskningen.
 
 
 
 
Och från regn, kyla och storm kastas vi rakt in i sommarvärme som slår rekord. Det är svårt att ställa om sig så snabbt och hitta någon mysfaktor i det hela. Samtidigt ska kroppen och hjärnan varva ner från jobb till semester, vilket har tagit fyra dagar. Många tankar hinner fara genom huvudet om det finns något värde i att slitas hit och dit. Och vad är värdefullt för mig?
 
 
 
 

Akvarell

Akvarelltekniken är spännande och kul, då färgerna kan flyta omkring lite som de vill innan de torkar.  Nu var det ett tag sedan jag hade en målarperiod, men kanske att jag får lite inspiration de kommande veckorna. Kusten med hav, klippor och fåglar är en underbar miljö.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


RSS 2.0