Nya tider...

Ja, då har jag varit på Arbetsförmedlingen och anmält mig som arbetssökande. Det var ett tag sedan jag var utan jobb och nu gäller det att hitta nya vägar... Det är alltid lite pirrit inför förändringar men jag hoppas att det ska gå bra och att jag framför allt lyssnar på min kropp och själ så att jag slipper en tredje utmattningsdeperisson.
 
Igår var jag och träffade dessa små igen. Nu är de 5 veckor gamla och väldigt charmiga. Än så länge går de bra att fota dem men nästa gång blir det svettigt ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vårkort

Jag är så glad över att jag har haft ork att måla lite nya konstkort, trots ömma och värkande muskler. Så nu på förmiddagen har jag varit hos Två Fröknar och lämnat en bunt med fräscha vårmotiv.
 
 
 

Nya bilder

Var och fotade valparna igår igen. De växer fort...
 
 
 
 
Fler bilder finns på kennelpappas.com
 
 
 
 
 

Ett ord, en mening...

Tänk att det ska vara så svårt med förändringar. Jag har ju vetat länge att den dagen ska komma då jag måste lämna min plats där jag arbetstränar. Men det är precis som att det inte gäller mig förrän jag sitter där på mötet med Af och Fk och de sägar till mig att idag är det avslutningsmöte!!! Va??? Har jag missat nåt eller...? Jag hade ju fått förlängt mars ut av min förra handläggare. Men detta fanns det inget beslut om.
 
Nu var de nya handläggarena snälla och gav mig 14 dagar att fixa med papper hit och dit, läkarintyg, medicinskt underlag... Klart att man inte är så glad och uppåt när man går ifrån mötet. Ville helst åka hem och dra täcket över huvudet och vakna när jag mår bra igen. För det är väl så det är tänkt? Att jag ska bli friskt och kunna jobba 100% annars är det väl ingen idé att lägga ner så mycket möda och besvär?
 
Min redan överhettade hjärna är påslagen på turbofart nu. Jag tänker 1000 tankar i sekunden om hur jag ska fixa att stå till arbetsmarknadens förfogande som det så fint heter. Jag kan ju inte söka ett heltidsjobb i det skick jag är. Har ju bara orkat jobba 40% hittills. Är det nu man ska köpa en Trisslott och hoppas på vinst?
 
Nä, jag får väl försöka praktisera KBT som jag lärt mig, att ändra mitt sätt att tänka. Ja, det gör jag och då kommer säkert allt att ordna sig till den 25/2.
 
 

Valpar igen

Har idag varit hos Kennel Pappas och fotat små, små valpar. Denna gången blev det fyra stycken. De är två veckor gamla i morgon och har knappt öppnat ögonen.
 
 
 
 
 
 
 
 

Tankar för dagen

Varför ska det vara så svårt att ta sig för saker och ting?
 
I mitt huvud brukar det varje morgon vimla av roliga tankar på saker jag vill göra, men de blir snabbt överkörda av tråkiga, negativa tankar som bara dundrar på. Jag har läst någonstans att de där negativa är så dominant att hjärnan köper det med hull å hår. Hur kan det komma sig?
 
 
 

 


RSS 2.0