April är helt underbar

April är en helt underbar månad på flera sätt. Det händer fantastiska saker i naturen och vi har flera i familjen som fyller år, något som är kul att uppmärksamma även om vi inte kan träffas. Det är dock lite synd att månaden går så fort. Skulle gärna vilja dra ut på denna underbara årstid.
 
 
 
 
Nu har jag varit på nya arbetsplatsen i tre veckor, visserligen inte fulla veckor pga alla helgdagar, men/och har kommit in i rutinerna riktigt bra. Det tror man ju inte när man står där som ett frågetecken och undrar hur man ska lära sig allt det nya.
 
Idag har jag bland annat jobbat med den nya webbshoppen som snart ska vara klar. Dessutom blev det några beställningar packade och skickade. Verkligen kul med alla olika arbetsuppgifter.
 
Då jag vet många som gillar att fota kanske vår fototävling vore kul att vara med i.
 

Dagen efter

Kan idag se tillbaka på gårdagen med ett leende. Jag hade verkligen en annorlunda födelsedag. För det första var jag väldigt trött efter veckan på nya arbetsplatsen och låg en bra stund på soffan och bara slumrade. Men så kom dottern och tyckte att det var trist att jag skulle ligga där på min dag så jag fick rycka upp mig. Vi åkte till mina föräldrar och fikade. På hemvägen hade vi tänkt stanna och handla lite mat och ringde därför till maken för att höra om han och sonen snart var på väg hem från ett jobb.
 
Det visade sig då att de suttit några timmar på akuten då maken hade sluntit med sågen och skadat handen. Så med den nyopererade handen i ett paket åt vi middag på thaiköket istället för hemma.
 
Som sagt, en ovanlig födelsadag där maken fick paket istället för mig ;)
 

 
 

Äntligen en bra dag!

Det har varit en bra dag idag. Inga tankar på tråkiga stridigheter med fk utan bara fokus på den nya arbetsplatsen där jag ska praktisera i 6 månader. Kommer att ha olika arbetsuppgifter med inslag av mycket rörelse. Har till och med fått ett eget kontor :) Känns toppen!
 
 
 

Önska kostar ingenting...

Nu när jag fått lite distans till det här med sjukskrivning/sjukpenning så har jag kommit fram till att jag gör ett sista försök i morgon, måndag, sedan får det va. Jag har inte energi som jag kan avvara på att strida. Jag vill använda min begränsade enerig till att fokusera på min nya praktik som startar på tisdag. Nog om det!
 
Nu till ett mycket trevligare ämne nämligen böcker :) Jag har gjort en lång önskelista på bokus.com med böcker jag vill köpa. Fick ett jättebra tips igår av min fd svägerska, nämligen Friendly bread : baka glutenfritt från baguette till brownie. Den innehåller många bra recept, så den ser jag fram emot. Gäller bara att få tag på durramjöl.
 
 
 
 

Fortsättning följer...

Nu har jag skrivit ihop ett brev, som jag ska skicka till Fk, där jag framför ytterligare några sypunkter angående mitt ärende. Det gör säkert ingen skillnad inför deras beslut men det känns bra att kunna göra det jag kan.
 
Har ännu inte fått tag på verksamhetschefen på vårdcentralen. Fortsättning följer...
 
 

Ny dag, nya tag!

Ringde till Fk igår angående min, förmodligen, uteblivna ersättning. Handläggaren var tydlig med att framhäva att hon bara kan gå på läkarens utlåtande. När jag då försökte påpeka att läkaren hade missat det viktiga fick jag bara standardsvaret att de har regler att följa. Jag blev mållös och förtvivlad...
 
Idag känner jag mig lite bättre till mods och nästa steg blir nu att komma i kontakt med verksamhetschefen på vårdcentralen. Jag vill ju inte gå tillbaka till läkaren och stå ut med ännu ett kränkande möte.
 
Jag kommer så klart att byta tillbaka till min förra vårdcentral, men kan inte bara släppa detta, även om det tär på mig. Rätt ska vara rätt!
 
 
 


RSS 2.0