Brödbak

Idag fick det bli lite brödbak här hemma. Jag använder mig fortfarande av samma surdegsgrund som jag "skapade" i början på året. Helt fantastiskt att det kan bli så gott bröd med bara vatten, mjöl och lite salt :)
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Camilla

Ser väldigt gott ut!
Själv har jag inte riktigt fått kläm på surdeg utan jag använder jäst, brukar baka pain de martins "enkla bröd" - med jäst men som ska vila och vikas en massa gånger så att slutresultatet faktiskt liknar ett surdegsbröd. Nu i veckan har jag experimenterat en massa, testat med porter i stället för vatten och också gjort ett vörtbröd med enkla brödet som bas och det blev fantastiskt gott.
Ha det bra
Kram

2013-11-09 @ 09:05:41
URL: http://www.camillaalvensfoto.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0