Mera böcker...

Äntligen har ljudboken Det tysta köket av Lars Lerin släppts och beställningen är ivägskickad till bokus :) Ser verkligen med spänning fram emot att lyssna till Lars härliga röst och dialekt.
 
 

Bildkälla: bokus.se
 
 

Bildkälla: bokus.se
 
Såg även att Den högkänsliga människan av Elaine N Aron har kommit i svensk översättning. Jag betraktar mig själv som HSP, då allt stämmer så otroligt väl in på mig...
  • "Högkänsliga personer har ett nervsystem som är känsligare än hos genomsnittet. De lägger märke till många subtila detaljer i omgivningen och bearbetar dem djupt i sitt inre. På grund av denna stora mottaglighet blir de lätt överstimulerade och behöver ofta dra sig undan, något som kan leda till att andra uppfattar dem som tillbakadragna eller blyga. Men de är också ofta intuitiva, kreativa, djupsinniga och medkännande. De ser saker som andra missar och fattar väl genomtänkta beslut."

Har dock inte skickat efter den boken denna gången. Det gäller att fundera på vad man ska spendera den stackars, lilla sjukersättningen på som man får.
 

Kommentarer
Postat av: inredamedmig

Den boken är jag också intresserad av att läsa.

2013-05-20 @ 21:53:54
URL: http://inredamedmig.se
Postat av: Camilla

Hej,
jag är inte säker på om rapsfälten blommar vid midsommar. Just nu står de i full blom men det är den tidiga som såddes i höstas, vet att det brukar komma en omgång med sen raps också men vet inte riktigt när det är.Den som blommar nu är säkert inte i blom vid midsommar, då får du fota vallmo istället.
Ha det bra
Kram

2013-05-22 @ 09:15:28
URL: http://www.camillaalvensfoto.blogspot.com
Postat av: Nina Lindh

HSP-boken har jag köpt och ska börja att läsa snart. Spännande. Äntligen har jag hittat vad jag är. HSP.

2013-06-07 @ 19:21:23
URL: http://ninalindh.blogspot.com
Postat av: Johanna

Går det inte att låna på bibblan då? Där finns även den boken om värk som jag har läst, "Kroppens vrede", rätt bra som stämmer in mycket o man lär sig en del, dock hann jag inte läsa ut den helt så jag läser flera böcker samtidigt haha

2013-06-10 @ 12:32:45
URL: http://www.hippieflikka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0