Underbara små...

Har varit och hälsat på dessa små underbara varelser som bara är en vecka gamla. Tänk så hjälplösa de är utan sin duktiga mor Embla.
 
 
 
 
 

Så gott!

Tredje gången jag bakar surdegsbröd och det har blivit lika gott varje gång. Det är väldigt enkelt men det tar lång tid. Men vad gör det när man ändå är hemma :)
 
Igår kväll när jag satte degen matade jag min surdegsgrund lite extra så att jag kanske kan baka två bröd nästa gång.
 
 

Veckan i bilder

Tänk att jag skulle tycka att det är så roligt
att visa upp bilder med halvkass kvalité.
 
De vackra tulpanerna fick jag
av min dotter helt apropå...
och jag blev så klart väldigt glad :)
 
  
 
Nu har vi precis sett sista delen
på Twilight och ätit våfflor.
 
 
Så klart hade vi sällskap av Douglas och Alfons ♥
 
 
 

Högsensitiv

Jag har tidigare skrivit om min ena hund Alfons. Han har ju artros i en höft och epilepsi. Dessutom är han högsensitiv och påverkas lätt av omgivningen och hur jag själv mår. Detta har ju pågått en längre tid och har periodvis varit riktigt jobbigt både för honom och för mig. Jag har ett flertal gånger tänkt att det kanske vore bäst för honom att få somna in, men samtidigt är jag väldigt fäst vid honom och tycker att han är en väldigt glad och trevlig hund...in emellan :)
 
Så på fredag ska han få en kemisk kastrering för att se om detta kan lugna ner honom lite. Annars blir det väl att gå vidare till någon hundpsykolog. Jag vet också att jag inte alltid är rätt ledare för honom eftersom jag själv har perioder då jag mår dåligt och inte riktigt orkar med familjen och hundarna. Hat även funderat på att omplacera honom. Med rätt ledaregenskaper hade han nog mått riktigt bra. Jag tar gärna emot tips och förslag.
 
 
 
 
 
 
 
 

Surdegsbröd

Idag blev det brödbak trots det härliga vårvädret ute. Ett stycke Levainbröd... Längtar tills det svalnat så jag kan provsmaka :)
 
 

Nytt fenomen

Det här med Instagram är ett nytt fenomen för mig eftersom jag nyligen skaffade min första smartphone. Helt plötsligt vill jag ta en massa bilder på ganska oväsentliga saker och dela dem med vänner och bekanta. Så här kan det se ut...
 
 
    
 
      
 
 


RSS 2.0