Mer akvarell

 
 
Hässjar hö

Hönsgård

 
 
Denna var kul att måla :)
Undra vad de kacklar om?

Vårkänsla

Nu var det ett tag sedan jag målade konstkort. Det går verkligen i perioder och nu kände jag ett behov av att skapa lite vårkänsla. Kanske beror på att det kom en ny omgång med snö och kyla här på västkusten och detta ville jag måla bort.
 
 
 
 
 
 
 

Drömsömn

 
Redan fredag och helgen är på ingång. Det bästa med helgen är att jag kan sova tills jag vaknar av mig själv. Jag har ett enormt sömnbehov sedan en tid tillbaka, vilket jag känner av under veckan då det är svårt att få 10 timmar varje natt.
 
 
 
 
 
Inför helgen har jag laddat med lite nya böcker från biblioteket. Eftersom jag inte har läst Mor gifter sig tidigare passade jag på att låna den. Det är ju en klassiker :)
 
 
 
 

Vanlig lördag

Solen silar svagt in genom fönstret
är inte van vid ljuset
allt damm syns nu tydligt
borde städa bort det
viljan och orken finns inte
känns bättre att sitta här
titta in hos andra bloggare
se hur fint de har sina liv
önska att jag hade detsamma.
 
 
 

Solen skiner

Ett par plusgrader och sol, det räcker för att jag ska få vårkänslor. Tänk att denna känslan kan trigga igång tankar om våren och hur underbar den brukar kännas. Är bara tvungen att dela med mig av en fjolårsbild med vårkänsla.
 
 
 

Bara en tanke

 

 
Är det någon mer än jag som upplever en konstig känsla i och med ett nytt år? Bara över en natt har man helt plötsligt ett helt oskrivet år framför sig med massor av möjligheter. Men varför tänker vi inte så annars? Jag menar mitt i veckan eller på en vanlig lördag? Detta är ju bara en tanke, att vi ska ta vara på det nya året och göra något vettigt av det... Precis som många säger att de ska göra si och så när de blir pensionärer. Varför inte ta vara på tiden som är här och nu och göra det man vill här och nu och inte vänta... Bara en tanke så här på nyårsdagen :)


RSS 2.0