Retro-förkläde

Visst är det skönt att ha ett förkläde på sig när man bakar och lagar mat? Jag har tittat i olika butiker men de flesta har ju en bröstlapp och band runt nacken. Jag klarar inte att ha nackband pga mina nackbesvär. Så kom jag att tänka på den modellen som min mamma hade på 70-talet. Ibland kan man hitta dem på second hand, loppis och Tradera men det skulle vara kul å sy ett nytt med mönstertyg som jag själv valt. Så nu jagar jag mönster likt den orangea modellen här nedan.
 
 

Valpbilder igen

Valparna växer och blir mer och mer självständiga. Det är verkligen kul att få följa deras utveckling under den korta tid de är på kenneln. Tänk att på 8-9 veckor hinna utvecklas till en egen individ med härlig personlighet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sol och valpbilder

Påsken har varit skön i dubbel bemärkelse. Soligt å fint väder, och lugnt å skönt utan förväntningar, måsten och mat i överflöd. Är minst 25 år sedan påsken var på detta sätt. Nu ska du inte tro att jag på något vis underskattar en "vanlig" påsk med mat, godis och familjen samlad. Kände bara att det var så länge sedan påsken "firades" som en helt vanlig helg, så det var uppskattat.
 
Idag har jag varit hos min vän och fotat de små vaplarna igen. Nu är de 3 veckor gamla och börjar få fart på kroppen. Svåra att fånga på bild är de också :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På översta bilden ser du charmiga Gertrud. Bilden därefter har vi Gorm som redan lärt sig att yla. På tredja bilden befinner sig Grim som har växt ikapp sina syskon. Och på sista bilden försökte vi med en gruppbild. 


RSS 2.0