Sommarbär...
Nu blir det jordgubbar med keso ♥

Valpfoto


Har varit på Meatloafs Kennel och fotat dessa söta, 7 veckor gamla valpar.
Tiken i mitten är tingad, men hanen till höger och tiken till vänster är till salu.

Rasen heter Podengo Portugues Liso/Pequeno
och är en superglad, trevlig och social hund.Blommor och Buddha

Med risk för att vara tjatig så måste jag ändå påpeka att naturen är fantastisk nu. Det blommar, doftar och surrar över allt. Jag hinner inte ta in detta! Tur att kameran finns, men det skulle finnas nåt för att spara doften också...
Samtidigt som allt det vackra händer i naturen kämpar jag med värk och ångest. Varför ska det behöva ta så lång tid innan jag kan känna lite glädje och börja leva igen? Jag tvivlar starkt på att jag kommer hitta den rätta balansen och det är ju ingen bra känsla... Vill göra som min Buddha, gömma mig!


Blomstertider

Vilka underbara dagar det är nu. Sol, blå himmel och blomster. För att inte tala om alla ljuvliga dofter som sprids med vinden. Och igår fick jag ett positivt besked från läkaren att jag inte har diskbråck på någon halskota, vilket känns skönt. Dessvärre kvarstår ju problemet med min värk, så jag blir nu  remitterad till sjukgymnast som jobbar med basal kroppskännedom.

Studentkort

Växtlighet

Funderar på om det kommer att bli något odlat i växthuset i år. Allt hänger ju på om jag har tillräckligt med energi och att jag får hjälp med den tunga jorden så ska bytas ut. Det hade varit kul att testa gurka i år. Den brukar bli så himla god när man odlar den själv, precis som tomaterna.

Nu börjar det bli fina blomknoppar på äppleträden. Tänk va naturen är vacker med all sin växtlighet och färg, för att inte tala om dofterna. Detta är visserligen en gammal bild, men jag ska ta några nya i år också bara regnet upphör.Deppigt...

Försöker muntra upp mig själv med lite bilder på lille Affe när han busar med ett litet mjukisdjur.

Känner mig väldigt nere idag. Vädret är ju inte heller stämningshöjande precis - regn och blåst.  Ringde till vårdcentralen för att få svar på röntgen. Vad sköterskan kunde utläsa så har jag inte diskbråk, men någon form av buktningar på kotorna C5/6. Får vänta en vecka till för att träffa läkaren och då även få reda på vad som händer härnäst.

Orkar nog inte måla idag. Jag har i alla fall köpt maskeringsvätska som jag ska prova att använda för första gången. Det verkar ju smidigt i stället för att spara ut vita partier i målningen.
Kom på att jag har hemuppgifter att göra till ACT-kursen i morgon. Det passar nog bra idag, när jag är deppig, att jobba med acceptans, medveten närvaro och värderingar.

Sovande katt
Har en go tjej som vikarierar för mig på jobbet nu när jag är sjukskriven.
Hon fyllde 25 år nyligen och idag fick jag möjlighet
att lämna över en present till henne.


Groda och röntgen


Målat en liten bild till en vän, som älskar grodor.

Idag har jag gjort magnetröntgen av halsryggraden. Det var ganska läskigt
att ligga inne i tunneln, dessutom var det ett himla oväsen. Tur att jag hade
öronproppar. Nu är det bara att invänta svaret...


Solenergi

Äntligen - solenergi!

Att få sitta i solen och njuta med en kopp kaffe är inte fel.Första maj


Är det rimligt att försäkringskassan behöver 30 dagar på sig för att fatta beslut om ansökan om sjukpenning ska godkännas eller ej? Om en leg. läkare sjukskriver en patient, så borde väl det räcka som argument för att beviljas sjukpenning?
RSS 2.0