Alfons den Alfons....

Jag tror att jag har berättat om min hund Alfons och hans knasiga idéer. I vilket fall så när jag kom hem från frisören idag blev Alfons mer glad och ivrig är vanligt. Han fullkomligt studsade bredvid mig och ville komma upp. Det brukar ju följa med en del dofter hem från frisören eftersom de där skynket man har runt sig även har används av andra.
 
Så jag böjde mig ner för att han skulle få lukta på mig, men det var mitt hår han ville åt. Jag fick en känsla av att han trodde jag hade en pälsmössa på mig, eftersom jag var betydligt ljusare efter besöker än innan ;o)
 
 

För 24 år sedan

 
Midsommarafton 1988
Unga och nygifta
 
 
 
 
Midsommarafton 2012
Något, något äldre och fortfarande gifta ;o)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag för 24 år sedan gifte vi oss. Då var det midsommarafton, så därför brukar vi säga att just midsommarafton är vår bröllopsdag. Så i fredags fick vi dessa små tavlor av våra två yngsta barn som var med oss och firade. Vi fick även en fin blombukett som gick i nästan samma färger som vår brudbukett. ♥
 

Midsommar

 
 
Lite nubbesallad på grovt knäckbröd och kall öl.
Det är midsommar för mig ;o)

Besviken...


Loggade in på antagning.se och möttes av ett tråkigt meddelande...

Känner en enorm besvikelse. Framtiden känns helt plötsligt som ett tomt, vitt ark där jag inte vågar dra första strecket. Jag hade verkligen behövt något positivt att se fram emot efter sommaren.Facebook


Sedan en tid tillbaka finns Mia Bild & Design på facebook.

Välkommen!


Fika

Efter en timmas sjukgymnastik i bassängen
smakar det bra med lite fika hemma i växthuset.


Växthusfix

I förmiddags hade jag äntligen lust att fixa i växthuset. Så jag åkte iväg och handlade lite växter som jag sedan planterade i olika krukor och korgar. Dessvärre behövde jag städa en del innan jag väl kunde börja med det planteringen. Så nu ångrar jag mig en smula eftersom min kropp, som inte har så mycket kraft och ork, värker på alla håll och kanter. Jag får spara resten av plantorna tills i morgon.

Så klart var min lilla följeslagare med mig hela tiden och kollade vad jag gjorde. Han gillar att sitta och titta ut genom rutorna :)

Vägskäl

Det var ett lugnt och sakligt möte i morse. Nu står jag i ett vägskäl och vet inte riktigt vart de olika vägarna leder mig eller vilken väg jag kommer att ta. Jag har ju redan varit i detta vägskäl i mina tankar, men det känns bra ändå, trots att jag inte har någon kontroll över min närmsta framtid.


Söndagskväll med ångest

Känner ångest inför mötet på vårdcentralen i morgon kl. 8.00.
Ska försöka att inte lägga någon energi på detta under natten
utan försöka fokusera på det när det väl är dax.Mina kompisar

Häromdagen skadade Alfons sig i ena framtassen. Jag var inte i närheten när det hände, men jag hörde att han skrek till. När han sedan kom till mig såg jag att det blödde runt en av klorna. Jag antog att han fastnat i något och ryckt till. Han slickade bort blodet och så var det inget mer med det.

Två dagar senare började han ömma och halta på samma ben. Jag har försökt att titta på tassen men så fort jag tar i den skriker han bara. Den verkar inte svullen, så antagligen har han bara fått ett lättare klobrott, vilket i och för sig kan göra tillräckligt ont. Han är ju mycket lugnare än vanligt, så lite påverkad är han nog. Får hålla koll bara så att det inte blir infekterat.
Douglas däremot, han är en koll kille. Han tar allt med ro och gillar mest att slappa. Här liggar han i stolen brevid mig och kikar på vad som händer runt honom. Fast emellanåt hör jag allt att han snarkar också :)


MacroJag älskar Lupiner och jag älskar macro!RSS 2.0