Skröplig

Sista dagen i juli... Förväntningar på en högsommardag men här avlöser regnskurarna varandra mellan korta solglimtar. Har en skröplig dag med värkande muskler och missmodighet. Vilken tur att jag hade en påse Polly undangömd och en ny tidning att läsa. Kommer säkert att känna mig bättre till mods i morgon...
 
 
 
 
 
 
Alfons har det gott på sin favoritplats ♥

Skärgård

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vilken vacker skärgård det är utanför Göteborg. Många fina öar att beträda bland annat Vinga med dess ståtliga fyr och Evert Taubes barndomshem. På några små kobbar låg en gäng sälar och slöade i kvällssolen.  
 

Sommarakvarell

 
Min mor beställde en akvarell med en jordgubbsskål som motiv och nu är den klar :)
 
 
 
 

Träning

Jag har varit lite orolig hur det ska gå med min träning när min sjukgymnast har semester. Så upptäckte jag på ibk.nu att det fanns en CD att köpa så nu kommer jag att klara av min träning själv några veckor :)
 
 
 
 

Tid för eftertanke

 
Vill bara sitta på en strand
höra havet klucka mot bergshällen
måsskrik högt upp i skyn
känna doften av tång.

Se båtar passera
på glittrande vågor
känna solen smeka min hud
tid till umgänge med nära och kära.
 
 
 
 
 

Mina tankar

Mina tankar går hela tiden till en familj som vi känt i mer än 20 år. De slits mellan hopp och förtvivlan sedan en vecka tillbaka, då mannen i familjen inte kom hem efter en fisketur.
 
 
 
 
Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.
 
♥ ♥ ♥

Rost och sommarmat

 
 
 
Rost Interiör är en butik som jag gärna återkommer till. En perfekt blandning av nytt och gammalt i en härlig rustik miljö.
 
 
 
 
Fick smaka en väldigt god förrätt, när vi besökte äldste sonen häromdagen. Minns inte vad den heter men perfekt sommarmat.
 
 

Torsdagsgrubbel

Har nu påbörjat ett rehabprogram för att så småningom kunna återgå i abrbete, fast hos en ny arbetsgivare. Det känns svårt att i dagsläget ha tilltro på framtiden men jag försöker att acceptera den situation jag befinner mig i och låta allt ha sin gilla gång.
 
 
 
 
 

Måndagens tankar

Lata dagar...men ack så trist det blir i längden. Har en känsla av förväntning i kroppen, men kan inte tyda vad det innebär. Känner mig begränsad. Försöker att inte fundera så mycket på framtiden utan ta det lite som det kommer. Det är svårt, mycket svårt...
 
 
"Livet är det som händer medan du gör upp andra planer."
- John Lennon -
 

Fläder

 
 
 
 
 
 
 
 
När jag gick på ACT-kursen i våras pratade vi lite om att utmana sig själv och göra saker man aldrig eller sällan gör. Så nu har jag fixat till lite saft för första gången i mitt liv. Min yngsta dotter, Sandra, har tagit bilderna ;o)
 
Om några dagar får vi provsmaka!

Tisdag

Medan jag legat nerbäddad i två dygn har livet i växthuset spirat. Min gurkplanta blommar! Jag har inte odlat gurka tidigare så det ska bli väldigt spännade och se hur detta går.
 
 
 
 


RSS 2.0