År 2012 i bilder

 
Januari, nyårsnatten, brand i gammal trädkonstruktion i vårt kök
 
 

Februari, Lavendeldrömmar
 
 

Mars, Wilma med en av sina valpar
 
 

April, jag och mina underbara barn
 
 
Maj, jag uppvaktar en kollega som fyller år och gillar grodor
 
 

Juni, och midsommar
 
 

Juli, målat klart en beställning
 
 

Augusti, tog en tur på kusten
 
 

September, nya konstkort med höstmotiv
 
 

Oktober, hundfotografering hos Kennel Pappas
 
 

November, bokläsartid
 
 

December, juletid
 
Gott nytt bildår 2013 ♥

Julen är här...

Visserligen är det några dagar kvar men jag inser att tiden inte riktigt räckert till allt man vill hinna med innan måndag. Så jag passar på redan nu att önska dig en fin jul.
 

© Mia Johansson

Julgodis

Ute är det busväder. Stora snöflingor virvlar runt och temperaturen ligger runt 0 grader. Själv sitter jag vid datorn och söker på nätet efter goda recept på julgodis. Här är en gammal bild från 2008 men i år blir det nog smörkola, chokladtryffel och nöt- och hallonbollar.
 
 

Hembesök

Tänk att ha en så fantastisk hundfrisör som kan komma hem och frissera hunden. Fast Douglas undrade allt om detta var riktigt.
 
 
 

Första advent

I veckan som gick blev jag så sugen på julmat. Jag har märkt att det är flera som redan börjat med julpynt, julgran och julbord... Så jag bestämde mig för att göra december till en ända lång jul.
 
Så idag, förutom adventsfika, har vi tjuvstartat med Jansson, prinskorv och köttbullar. Det smakade riktigt gott samtidigt som det blev en lugn och skön måltid. Tidigare år har vi sparat all julmat till julafton och då blir det liksom för mycket av allt det goda och man kan inte njuta av det på samma sätt som när man tar lite åt gången.
 
 
 
Här på västkusten har vi inte fått någon snö än. Det har däremot blivit riktigt kallt med -8 grader mitt på dagen. Hittills har vi ju haft 5-8 plusgrader och därför bara eldat i spisen några gånger i veckan. Men nu blir det att elda nästan hela vår vakna tid. Är dock lite försiktig med tanke på hur vi hade det på nyår när det brann i en gammal takkonstruktion här hemma. Det vill vi inte uppleva igen.
 
 
 
 
Så var försiktig när du eldar i spisen och tänder ljus.
 


RSS 2.0