Ny design

Nu har jag äntligen fixat ny design på min hemsida. Här ser du resultatet. Kom gärna med konstruktiv kritik :)
 
 

Varför?

Mina tankar går till familjen som nu fått bekräftat det som de befarat. Fiskaren blev funnen i havet utanför Stavanger i början av augusti. Det gör mig ont och jag sörjer förlusten av en god vän. Sorgen läker inte alla sår men den kan lindra med tiden.
 
 
 
Jag kommer alltid att förknippa havet med dig min vän

Bohusgranit

Idag har vi varit på utflykt längst ut på västkusten. Vi åkte först ut på Smögen och köpte med oss diverse skaldjursrätter. Sedan fortsatte vi till Sotenkanalen, där vi åt och tittade på fina båtar som passerade. Fortsatte sedan ut till Ramsviks norra del. Där breder ett vackert klipplandskap ut sig av bohusgranit med havet runt omkring.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Växtligheter

I år provade jag att sätta tomatplanterna på ett annat ställe i växthuset, men jag tror inte att det blev så bra där. De får nog för lite sol för de är fortfarande gröna. Får återta den förra platsen nästa år.
 
 
 
 
En annan växt som däremot har kommit sig bra är gurkan. Vi har redan skördat flera stycken och de är så klart supergoda. Så gurka ska jag absolut ha i växthuset nästa år också.
 
 
 
 
Det finns en hel del björnbärsbuskar runt huset och nu börjar bären mogna. Jag har tidigare år haft turen att min far plockat bären åt mig, men när han flyttat till stan får jag nog plocka dem själv :)
 
 
 

Provsvar och pall

Fick svar på Alfons prover idag och allt var bra. Det känns ju skönt men samtidigt är det ju nåt med honom som inte är som det ska. Jag känner mig inte nöjd med svar som att det kan bli så ibland. De skriver i alla fall ut kramplösande till honom som vi kan ha hemma om det blir något nytt anfall. Jag har börjat att dokumentera hur han mår och vad som händer när han får anfall. En trygghet för mig men också bra att ha till hands då man inte minns allt från gång till gång.
 
 
 
 
För ett tag sedan fick jag, av min sjukgymnast, en beskrivning på en meditationspall som man lätt kan fixa själv. Eftersom benen skulle snedsågas överlämnade jag detta till min man och hans fina maskiner. Och idag, äntligen, blev den klar :) Så nu kan jag öva min hållning samt sitta bekvämt när jag mediterar.
 
 
 
 

Usch och fy!

För ca 5 veckor sedan fick Alfons ett krampanfall. Eftersom han snabbt piggnade till igen ville jag avvakta med ett veterinärbesök. Men i går kväll fick han ett nytt anfall som var lite kraftigare och då kände jag att det var dax att kontakta veterinären. Så i morgon ska vi dit och ta lite prover för att se om det är något allvarligt med honom ♥
 
 
 
 
 


RSS 2.0