FotostudioBildkälla: scandinavianphoto.seHar äntligen beställt ett ljustält och fotobelysning.
Jag har tittat på detta paket en längre tid men aldrig
kommit mig för att beställa det. Om allt löper på som det
är sagt finns det hos mig nästa vecka ;o)

FavoritKaprifol tillhör en av mina favoriter.
Ha en fin dag.

Utlottning hos Lisa


Lisa har bloggat i fyra år och det vill hon fira genom att
ha en utlottning på ett av sina fina akvarelltryck.


Böcker

Böcker, böcker, böcker... Igår var jag med min vän och trängdes på Bokmässan i Göteborg. Kön ringlade sig lång utanför entrén när vi kom, men vi hade redan biljetter och då fick man gå in genom en annan kassa där kön var betydligt kortare. Väl inne på mässan fick man passa sig så man inte blev påhoppad av utställarna. Några var riktigt närgångna, vilket jag har svårt för. En och annan kändis fick vi se och en himla massa fina böcker. Dessvärre var det väldiga köer till kassorna så det blev inget shoppat. Efter fyra timmar i trängsel fick vi nog och åkte hem. Undrar om man ska åka dit på en söndag nästa år eller är det lika mycket folk då tro?
Instängd

Hittade denna bilden i mitt arkiv. Den illustrerar ganska bra
hur jag kännt mig idag. Fången och instängd i min värkande kropp.
Min fyraåring
SE UCH Pappas Alf


Det skulle vara roligt om denna fina killen
fick träffa en lika fin podengotjej ;o)

Måndag

Idag har jag semester och passar på att bara vara. Med den varma vetekudden runt nacken har jag suttit en lång stund vid datorn och kollat vilka montrar jag ska besöka på Bokmässan på lördag. Det blir en hel del promenerande även om de flesta montrarna är samlade runt Barnens torg.

Strax blir det tåtår, därefter ska jag inta soffan och fortsätta i Kriget är slut av Morgan Alling.

Bloggspaning

Ibland finns det lite tid till att bara surfa runt och spana in nya bloggar.
Idag har jag lagt till följande på min blogglista...
Bortbjuden
Är bortbjuden i kväll. Har köpt lite räkor att ta med.
En liten present till värdparet blir det såklart
och ett kort med kvällens tema har jag målat.

Livet

min kropp värker
den signalerar stopp

jag känner igen det
har varit med om det förr

ångest och oro
hur ska jag fixa detta

jag vet vad jag vill
med vägen dit känns svårt

livet gör ont

Just nu
Lördagskväll i mitt kök...


Illustrationskurs

Känner mer och mer att jag vill jobba som illustratör. Mitt dilemma är dock att jag tycker mig ha för lite kunskap hur allt går till när man till exempel ska illustrera utifrån ett manus. Vad man ska tänka på när man skapar bilderna, hur stora bör de vara, vad finns det för fallgropar.... Jag googlade och hittade en väldigt intressant kvällskurs på Forsbergs i Stockholm. Kursen är utlagd på 4 tillfällen á en kväll i veckan och hade ett överkomligt pris, men...resa och övernattning en gång i veckan skulle kosta ganska mycket mer än bara kursen så där sprack det roliga....

Hittade en annan kurs i Göteborg, men där var upplägget lite annorlunda mot vad jag söker, så jag vet inte hur jag ska göra. Var för ska allt vara så komplicerat???

Nya konstkort
Jag har trotsat min värk och försökt att jobba lite med min firma under helgen. Sammanlagt har jag monterat 30 konstkort, som jag hoppas kunna sälja under veckan som kommer. Har även påbörjat två akvareller i storlek 40x30 cm, som jag tror blir bra.I växthuset utvecklas vindruvorna fin och pelargonerna blommar fortfarande fint.Efterlysning

Finns det någon som har en likadan pläs/filt att sälja till mig. Tror jag fick den som premie för några år sedan när jag prenumererade på Allt i hemmet.

Livscoach

Funderar och funderar... Det känns som att jag har ett viktigt beslut att fatta. Ska jag bita ihop och jobba med värk i kroppen eller ska jag säga upp mig av hälsoskäl? Ta ett sabatsår... Är jobb viktigare än hälsan? Svårt att klara sig helt utan pengar förstås... Klarar jag att försörja mig på mitt måleri? Vill jag det? Känner att det är bråttom för jag orkar inte med stressen och ovissheten.

Finns det en livscoach att anlita - gratis...?

Dagens tankeRSS 2.0