Mobilt eller fast...

Jag känner mig helt strandsatt när internetuppkopplingen inte fungera normalt. I fredags morse upptäckte jag att det strulade och under helgen har det varit stenkört att koppla upp sig. Min man for iväg till Telia-butiken och köpte mobilt bredband, vilket i sig tog evigheter innan vi fick ordning på. Men i söndags kväll ropade alla jippi och vi kunde surfa igen. Det fasta bredbandet har vi stängt av, men nu när jag startade upp datorn så funkade inte det mobila bredbandet, så då drog jag igång det fasta igen...vilket för tillfället funkar stabilt och bra. Undra hur detta ska lösa sig för vi kan ju inte ha två olika bredband till en hiskelig kostnad.

Julkort

Har haft semester idag från jobbet för att bland annat fixat med en beställning av julkort.
Så nu är hemsidan uppdaterad med de nya motiven. Varsågod att kika... ;o)


Ack Värmland...

Var i Karlstad igår och hälsade på äldste sonen som bor där. I huset där han bor finns Hanna Larssons Konditori som är sååå gudomligt. Det var första gången jag var där inne och jösses så mycket gott det fanns där. Då det var svårt att välja köpte vi flera olika bakverk sen delade vi lika och fick på så vis många smakupplevelser ;o)

Gick ner till centrum och shoppade, åt på italiensk restaurang och besökte ett gammalt skolmuseum där de sålde gamla skolplanscher. På eftermiddagen åkte vi till Rost Interiör, där det alltid är lika spännande att gå in.

Guldklimp


Ja, vad ska man säga....ibland saknar man småbarnstiden ;o)
Det är tur att min goa kollega har en liten guldklimp som jag kan busa med.

Söndagsproduktion

Tvättmaskinen är igång liksom min akvarellpensel.
Julkort produceras på löpande band...


Novemberlördag

Förra veckan var jag hemma hos min kollega som är föräldraledig. Jag hade med min kamerautrustning eftersom jag skulle fota lillkillen. Han är ett riktigt charmtroll och dessutom en glad linslus. Så det blev många bra bilder. Jag är dock lite restruktiv när det gäller att publicera bilder på nätet, därför visar jag bilder som inte innehåller något ansikte ;o) Ha en skön helg!Finbesök

Äldsta sonen har kommit på besök. Hoppas att äldsta dottern med sambo också kan komma till oss en stund idag. Det är så himla mysigt när vi kan träffas allihopa över en bit mat och tjöta lite. Det blir långt mellan dessa träffar nu när de flyttat långt hemifrån.
RSS 2.0