Motiv sökes

Fler konstkort är under produktion. Det blir mest kustmotiv men även en och annan blomma. Försöker hitta inspiration till andra motiv... Förslag mottags gärna ;o)

 


Cirkulation

I huvudet snurrar tankarna
de fortplantar sig till nacken
vidare ut i axlarna, skuldrorna
och ner i ryggen
ibland känns det som att
de cirkulerar runt i blodomloppet
runt, runt och stannar aldrig


Spännande vår

Igår kväll var jag på ett intressant informationsmöte angående att starta eget företag. Även om jag har läst en hel del om detta på nätet och i böcker, så är det alltid bra att träffas fysiskt och prata om det. Jag passade på att anmäla mitt intresse för individuell rådgivning också, så nu känns det som att jag är på gång. Ska ta och finslipa min affärsidé bara... Spännande!


Skön söndag

Idag har vi takdropp och fågelkvitter... Det liksom pirrar i kroppen när jag hör detta genom den lilla, lilla glugg från det öppna fönstret. Tänk att vi är på väg mot den underbara våren. Har gjort ett välbehövligt röj med städutrustningen här hemma, så nu väntar en stunds konstkort-tillverkning och i eftermiddag ska jag på yoga för första gången. En ganska skön söndag för min del. Vad hittar ni på en dag som denna?Telefonspärr

Strax före jul fick jag ett meddelande från Nix att jag skulle förnya min telefonspärr. Av någon anledning missade jag detta, vilket jag nu får lida för. Hur fort hittar alla marknadsförings-, försäljnings- och insamlingsföretag ett "nytt" telefonnummer att ringa? Tidigare var telefonen tyst för jämnan, vilket den ska förbli, för nu har jag anmält mitt nummer till Nix igen ;o)

Motivation sökes

I mer än tre månader har jag haft ont i min högra armbåge. Jag har hela tiden trott att det är tennisarmbåge som jag drabbats av. När jag nu äntligen kommer iväg till en sjukgymnast har hon svårt att ställa diagnos, då jag inte har tydliga symtom på detta. Hon kände dock mina muskelknutar och såg den stelhet jag har i nacken. Nu ska jag använda epikondylitbandage i tre veckor för att se om det kan hjälpa. Dessutom ville hon (så klart) att jag skulle försöka motionera och då gärna promenera med stavar. Jag hoppas att jag har disciplin nog att komma igång med detta...

Konstkort
Här kommer en bild på några konstkort
som jag målat under julledigheten.
Roligt att dokumentera vad jag gjort,
då jag sålde dessa idag.


Kaffemaskin

Det blev en Tassimo efter en viss tvekan. Jag hade bestämt mig för en espressomaskin som mal bönorna, men efter en viss efterforskning fick det bli en maskin med kapslar. Inte så miljövänligt, men å andra sidan så vill man ju inte dricka espresso varje gång man är kaffesugen. Med en kapselmaskin kan man ju även få varm choklad ;o)
I den finfina burken som jag köpte hos Rost Interiör förvarar jag alla kapslarna.

Nu blir det en espresso efter lammsteken ;o) Go kväll på er!

Ny dag

Nyårsdagen är en dag som alla andra, trots det så för den med sig en känsla av nystart, ett oskrivet blad och framtidstro. Idag har dessutom temperaturen legat runt noll och vi har haft sol. Kändes nästan som vår efter alla dygn med sträng kyla. Nu packar jag ner julen och laddar arbetsbordet med färger och penslar igen. Sommarmotiv är det jag håller på med nu. Kanske visar jag snart resultatet men så länge blir det en arbetsbild.


RSS 2.0