Lata dagar

Har haft en latardag idag. Lapat sol, vilat middag och läst. I morse hade jag energi som jag ville lägga på olika projekt, men jag vet inte vad som hände med den efter frukosten. Visserligen var natten som gick ingen höjdare, så jag hoppas jag får sova bättre den kommande. Då kanske energin finns där i morgon.


Favorit

Påskhelgen segar sig fram med sol och värme. Det är såå underbart!

Jag måste visa den fina presenten jag fick i efterskott. Kommer att
bli en favorit vid många tillfällen.Keramikern heter Anna-Lena Dancy

Påsk

Påsken är på intågande och jag ser fram emot lite ledighet. I morgon blir det
påskbuffé med nära och kära. Dessutom startar konstvandringen i södra Bohuslän,
vilket hade varit kul att hinna med att besöka.

 

Sen blir det att röja i växthuset efter vintern. Fylla på med ny jord i odlingslådorna
så kryddväxterna ska trivas. För övrigt ska jag bara vara...

 

Ha en god påsk!

 


Vackra april

 

 


Babel

Har precis tittat på mitt favoritprogram - Babel. Det handlade mycket om Tomas Tranströmer, en författare som jag hittills har missat. Men nu ska det bli ändring på detta. Frågan är bara - var börjar man? Kanske med en samling...

 

Ikväll har jag äntligen lämnat ifrån mig verksamhetsberättelsen och årsmötesprotokollet som jag skrivit för Uddevalla Ridklubb. Det tar mer tid än man tror att få till allt som det ska vara.

Igår kväll började min hals att skava och under dagen idag blev det värre. Så i morgon blir jag hemma. Då ska jag bara vara och ligga i soffan och läsa. Har snart läst ut andra delen av Maria Gustavsdotters triologi. Jag gillar verkligen denna berättelsen som handlar om Kalmar på 1500-talet.

 

 

 


Citronträdet & konstkort

 

Mitt vackra citronträd är full av väldoftande blommor.

Bilden nedan är från i fjol, då var det ganska glest.

 

 

 

Jag har varit lite produktiv i helgen och jobbat med mina kort.

Så här ser det ut innan jag har monterat korten.

 

 

 

Och så här ser det ut när de är klara för leverans.

 

 

 

 

Nu väntar sängen och boken på att jag ska komma.

I morgon är det min dag!

 

 


Rockring

Igår var jag hos akupunktören igen. Han tycker att mina muskler börjar mjukna, men det behövs några fler behandlingar. Fram tills nästa gång undrade han om jag kunde tänka mig att använda en rockring. Den skulle hjälpa till att mjuka upp musklerna i ländryggen. Så jag åkte till sportbutiken och införskaffade en rockring. Det blev ingen sådan som jag hade som barn, utan en som är större, tyngre och har utbucktningar på insidan ringen. Den var verkligen svårt att hålla igång, så det blir många träningstillfällen för att hitta tillbaka till de rätta rörelserna som jag hade som barn.


Overkligt

Idag känner jag mig så stolt och glad. Efter jobbet åkte jag till min favoritbutik, 2 Fröknar. Men idag var det inte för att shoppa, idag var det för att sälja. Jag skulle visa upp mina konstkort för dem, något som gav positiv respons. Så numera finns mina kort att köpa där ;o) Vilken overklig känsla! 

 

 


Stress

Att vakna tidigt utan väckarklocka på en lördag är väl straff nog. Dessvärre är att hjärnan går igång omedelbart. Så nu sitter jag här framför datorn och ska ta itu med några saker som kanske kan dämpa min ångest.

 RSS 2.0