Semester <3

Det har inte gått så bra att komma igång med måleriet som jag hade tänkt. Men nästa vecka har jag semester, så då ska det bli av ;o) Förutom målningen så ska jag sova, läsa och lära mig mindfulness.

Inspiration och färger

Ska försöka mig på lite kuligheter. Har därför varit och köpt mig nya akvarellblock idag. Så i morgon ska färglådan plockas fram och dammas av ;o) Jag har fått lite inspiration som jag måste ta vara på. Kommer säkert att kännas pirrigt när de första pigmenten sprider ut sig på det fuktiga pappret. Jag får värma upp penseldragen sen går det nog av bara farten ;o) Skön helg på er!


Omtänksamhet

Jag har den mest underbara och omtänksamma massör man kan få. Hon hör av sig och undrar hur jag mår efter förra behandlingen. Föreslår att jag ska komma på kostnadsfri behandling, då hon annser att ingen ska ha fortsatt ont efter en behandling hos henne. Hon finns i centrala Uddevalla och heter Gunilla. Stort tack till henne och hennes goda kunskap om muskler och livet i allmänhet ;o)


Nu när jag vet mer om mina muskerproblem, så är ju tanken att jag ska ändra på saker och ting för att jag ska må bättre och bättre. Dessvärre hänger nog detta ihop med Generaliserat ångestsyndrom som jag har.

Jag behöver mer avslappning och sömn, men också kuligheter. Men hur bär man sig åt att få till det där?

/ Mia /Triggerpunkter

Triggerpunkter, de gör ont kan jag lova. Är ärligt talat skittrött på dessa spända muskelknutor som är omöjliga att mjuka upp. Humöret sjunker till botten i takt med att värken breder ut sig. Att gå till massören hjälper för stunden...

16 oktober 2010


jag kan om jag vågar
släppa kontrollen till någon annan
följa mina drömmar
känna mig tillfreds


/Mia/

Återblick

Det har varit en mindre paus i vår köksrenovering, men nu har vi påbörjat arbetet med väggarna. Vi bestämde oss för att använda en gammal metod där man limmar upp ark av grålumppapp. Arken är 50x50 cm, vilket då ger ett rutmönster på väggen. Om man vill kan man måla på detta, men vi har valt att behålla dem grå ett tag.
En tanke

Funderar om jag ska skriva ner allt jag har lärt mig under de senaste tre åren när det gäller hantering av stress, oro och ångest. Det kan ju vara bra att ha i en liten fin bok och ta fram när det känns jobbigt. Kanske kan jag till och med hjälpa någon annan i liknande situation.RSS 2.0