Finns lycka?Har precis läst två av Agneta Sjödins böcker, vilka båda berör begreppet lycka.

Vad är lycka? Kan man finna den? Hur gör man?

Ja, det finns väl många frågeställningar runt detta begrepp. En sak som jag i alla fall har tagit fasta på är att lyckan finns inutti oss själva. Det är där vi kan finna den. Hur man ska gå till väga är dock ett dilemma, som säkert är olika för varje individ. Men att läsa böcker eller prata med andra om det tror jag underlättar letandet.

Kök och plåtburk

Bara några dagar innan vi skulle åka till Gotland var rörläggaren och elektrikern hos oss och installera i köket. Sen bar det av till IKEA för att införskaffa köksskåp, diskbänk och blandare. Än finns det saker som ska fixas, så som kakel, väggmålning och putsning av murstock, men vi har i alla fall ett fungerande kök. Jag tror att det tog närmare tre månader från det att vi började riva fram tills premiär-mat-lagnings-dagen. Och det kan jag ärligt säga att det var i längsta laget att vara utan kök. Men det har jag ju nästan glömt nu..... ;o)


Måste bara visa den fina plåtburken jag köpte på loppis för ett par veckor sen.
Har inte riktigt bestämt vart den ska stå och vad jag ska ha i den...Ha en skön helg!

/ Mia /

Sista kvällen

Har äntligen fått ordning på nätverket igen efter att åskan skadade nya datorns nätverkskort. Tänker visa några sköna bilder från sista kvällen på Gotland. Sol var det ju inte så mycket av den veckan vi var på ön, men en liten solnedgång fick vi i alla fall se ;o)
Bilderna är tagna vid Ar på norra delan av ön.


Kutens bensin

På Fårö finns ett coolt ställe som heter Kutens bensin. Vi blev rekommenderade att åka dit och äta av deras goda cpêps. Tyvärr var det otroligt mycket folk där och
uteserveringen lockade inte i regnet.

Men lite fräcka bilder blev det i alla fall ;o)


Langhammar

På Fårö finns även raukfältet Langhammar. Det är en otrolig utsikt från denna plats som ligger på öns norra del. Små och korta enar växer bland alla dessa kalkstenar. Fantastiskt!
Digerhuvud

Digerhuvud på Fårö är Sveriges rikaste raukfält.

En underbar plats att besöka och fota.

Stenkusten


Stenkusten på norra Gotland

Antistress

Har varit en vecka på världens bästa ö - Gotland. Det är verkligen något magiskt med denna plats. Så fort man stiger iland så försvinner stressen och ångesten. Jag har tänkt på det och undrar om det skulle vara så även om man bodde där året runt.

 

 RSS 2.0