Rensat och röjt

Det är inte klokt vad fort man samlar på sig saker som ska stuvas in på vinden eller slängas. I helgen fick vi i alla fall undan en del av detta problem och det känns riktigt skönt. Och varje gång vi gjort en rensning så tänker jag att det borde vara enkelt att ta med sig en påse tidningar till återvinningen när man ändå åker till affären. Men varför blir det aldrig så egentligen? Tänk om man hade haft ett utrymme för enbart sopar. Där kunde det finnas lådor eller tunnor för diverse prylar och när en sådan behållare är full tar man med den till återvinningen. Det skulle vara perfekt ;o)

I morgon är det dax att inleda en ny arbetsvecka. Det är även dax att påbörja julklappsinköpen. Vi är i stort sett klara över vad vi ska köpa till våra "ungar", så det ska vara snabbt avklarat i år - bara man hittar det man är ute efter ;o)

Ha det så gott!

Lång dag


Hundutställning är alltid kul, men ack så trött man blir. Både jag och Alfons har kännt av det även idag, så det är tur att det är några månader mellan gångerna. Resultatet från gårdagen blev BIR och CERT ;o)

Dessutom har han ju varit hos tiken hela helgen, så vi hoppas att det ska ge bra resultat också ;o)Foto: Sofia Johansson

Ha en go kväll!


Utställning

På lördag är det dax för Alfons tredje utställning. Det ska bli spännande att se om han fortfarande håller måttet, vilket jag tror. Något som skulle kunna ställa till problem är att han ska träffa tiken Wilma på torsdag eller fredag och då kanske han är väldigt ofokuserad efter det. Vi får hålla tummarna för att båda aktiviteterna går bra ;o)

Ha en trevlig eftermiddag trots höstregn!

Tillökning!?


Bildtext: Wilma på skogspromenadIgår fick jag sms från uppfödaren.
Tiken Wilma löper och undrar om Alfons
kan komma och "hälsa på".

Så klart han kan, tycker matte ;o)


Fototriss: Kyrkor

Veckans tema i Fototriss är Kyrkor.

Mitt motiv fångade jag i Simrishamn i somras.


         


Ha en skön söndag!
RSS 2.0