Trädgården

430547-73

Tog med mig kameran ut i trädgården här om kvällen.
Svårt att låta bli alla vackra blommor ;o)

430547-74

Ha en skön fredag!Valpfoto

430547-72


Jag har varit och fotat valpar idag. Tre små Podengo. De har samma mor och far som min Alfons, men de är inte alls lika honom ;o) Idag är de 8 dagar gamla och hade inget emot att posera framför kameran ;o)

430547-71


Det finns söta bilder på var och en av dem på Kennel Pappas hemsida. De har även fått sina namn, så klicka in och kolla vet jag ;o)

Antikt

430547-70Som så många andra i bloggvärlden gillar jag också antika saker. Jag har länge tittat efter Kockums bruksföremål, men de har alltid varit så dyra. Men för några dagar sedan bestämde jag mig för att besöka Antik & Prylboden som ligger på andra sidan stora vägen (där jag bor) sedan ett år tillbaka. Döm om min förvåning! Där fanns massor av trevliga prylar och möbler, dessutom Kockum-prylar till humant pris. Så nu har jag införskaffat mina första bruksföremål från Kockum Sweden ;o)

"Kan inte livet vara bra..."


Det finns en mycket trevlig webbsida som jag besöker med jämna mellanrum. Här kan man läsa nyhetsbrev, handla fina böcker och ljuvlig musik online. Det är Carolina Gårdheim - grundaren av Kreativ Insikt - som delar med sig av omtanke och eftertanke. Om ni inte har besökt denna webbsidan tidigare så är det dax nu.

Här nedan följer ett citat ur månadens nyhetsbrev. Väldigt innehållsrikt och tänkvärd. Hela nyhetsbrevet finns att läsa på http://www.kreativinsikt.se/nyhetsbrev/080515.html

image69


Skön söndag! ;o)Onsdag morgon

430547-62


Jag kunde inte motstå att ta med mig kameran ut
i morse. Det är fullständigt vitt i trädgården
med dessa vackra knoppar och blommor.


430547-63430547-64430547-65


Önskar alla läsare en skön kväll!Solenatt få sitta i solen
känna välbehag och kravlöshet
det skapas glädje i magen
och kärlek till livetLjuvlig kvällKvällspromenad med hundar
doft av hägg och hagtorn
maskrosor så vackert gula
åkrar nyharvade i fina mönster

Under taket på altan
gungar jag i hängmattan
insekterna svärmar i luften
kvällen är ljummen och ljuvligÄntligen

430547-61


Det är lika förvånande varje vår, att det kan finnas så mycket liv i naturen som bara ligger och väntar på att få lite värme och väta. All växtkraft smittar av sig på oss människor. Vi invaderar plantskolor, blomsterland och lastar bilen full med jord och växter. Allt för att vi ska få naturen så nära inpå oss som möjligt ;o) Men visst är det skönt att ha dessa färggranna liv att beskåda och pyssla om. Tack sköna maj för att du äntligen kom!
RSS 2.0