Fototriss: Djur
                                       Foto Mia

Premiär för Fototriss!

Bilderna har jag tagit på promenad i min omgivning ;o)


Min cykel

Jippi...


Jag har köpt en cykel idag ;o) Åkte till ett ställe i Tanum - Tanums Loppis - och där hittade jag en gammal Monark, helt i original. Visserligen blev det en herrmodell, för damcyklarna var inte helt i ursprungsskicket. Men jag är så glad ändå. Ska ta lite bilder sen, så ni får se den ;o)

Cykeljakt


Jakten på en gammal mormorscykel fortsätter. Jag deltog i en auktion på nätet igår, men var tvungen att sluta buda då priset drog iväg. Tittade efter precis nu och såg att den slutade på 3175kr. Sen hade jag fått betala en frakt på ca 350kr eftersom cykeln finns i Dalarna. Så jakten får fortsätta...

Så kära bloggare.
Kolla i garaget, på vinden eller i ladan...
Vem vet vad som gömmer sig där - en gammal cykel som jag kanske kan köpa ;o)


Ha en go dag!PottskåpPottskåpet jag köpte för ett par veckor sedan står fortfarande och väntar på att bli målat. Har tänkt mig det vitt, då jag ska sälla det i badrummet. Sen är jag på jakt efter en gammal mormorscykel. En sån där med lädersadel och trähandtag. Finns det möjligtvis någon i denna bloggvärld som vet någon som är till salu? Hör av er i så fall ;o)Valparna
Har varit och fotat dessa underbara varelser igen. Fast nu är det lite mer fart på dem. 5 veckor gamla tultar de omkring i sommarregnet och sprider glädje. Besök gärna Kennel Pappas för en närmare titt på dem ;o) Ha en underbar dag!

Midsommar
Vilken härlig midsommar vi har haft! Har firat med bästa vännerna. God mat och dryck, gott sällskap, trevlig musik och till och med logdans ;o) Allt var precis som det skulle. Å vädret var som vanligt typisk svensk sommar ;o) Underbart! Hur har ni haft det då?


Glad midsommar...

...vill jag önska alla läsare av min blogg! Hoppas ni får en fin helg bland nära och kära, och att ni får njuta av små grodorna, sill och nubbe ;o) Kram, kram...
Porslinsbröllop

Jag har varit lite busig ;o) Jag har satt in en annons på familjesidan i vår lokaltidning. Ska bli spännande att se om maken märker något. Ack så unga vi ser ut... Egentligen skulle man visa en efterbild också...bara för skoj skull...hehe...men så roligt ska ni inte få det ;o)
Källa: UP

Pensionatet

Ja, då var det dax att öppna pensionatet igen. Ungdomarna som tillhör familjen är mellan 12-20 år och har nu påbörjat sina sommarlov. Detta vådar inte gott...åtminstone inte för min del. Jag känner mig alltid som en pensionatvärdinna, fast jag varken vill eller har lust.

Så jag ska upprätta ett schema, och om de får svårt att följa det pga andra intressen, då kommer jag att belöna egna initiativ ;o) Tror ni detta kommer att funka?

Till mormorPå fredag fyller min mormor 80 år. Det är svårt att tro, då hon är så pigg och kry. Jag har målat en akvarell, som jag tror att hon kommer att tycka om. Det var faktiskt ett bra tag sedan jag hade framme mina färger, men det var verkligen kul att se pigmentet blanda sig med vattnet och få sitt eget liv på pappret - så det blir definitivt oftare framöver ;o)

Tisdag


oro i magen
stress i kroppen
glädjen är borta
tröttheten dominerar
känner kraftlöshet
vill bara sova

Utställning igen


Igår var vi på internationell hundutställning i Vänersborg. Mycket sol och värme och en himla massa hundar ;o) Men Alfons visade upp sin bästa sida, och kunde åka därifrån med 4 rosetter; 1:a pris i junkl, 1:a pris i junkk, 2:a pris i bhkl och CK.

Så idag ska vi bara slappa och njuta av gårdagens prestation ;o)

Ha en skön söndag!Till min vän

430547-80
Dagens resultat

430547-75

Ja, då har vi varit på vår första utställning. Alfons hade full koll på sin omgivning och han var laddad till tusen. Med tanke på att det var stråland sol, svag vind och riktigt varmt, så löpte dagen på fint.


430547-76

Här visar uppfödaren Alfons, så att fotografen kunde arbeta fritt ;o)


430547-77

Domaren lämnar sitt utlåtande, som var utmärkt!


430547-78

Syskonen Alva och Alfons med sina rosetter.


430547-79

Alfons fick HP och BIR och gick vidare till gruppfinal.
Där blev det BIG nr 4.

För att ha varit första utställningen kan jag bara säga en sak:

Det gick jättebra alltsammans!

Stort tack till Håkan (uppfödaren) för att du
ställde Alfons så att jag fick fota ;o)Söndag 7.00...

...och jag sitter redan här med mitt morgonkaffe. Idag är det en stor dag. Jag ska med Alfons på hans (och min med förresten) första utställning. Prestationsångesten har spökat hela natten, fast jag har intalat mig själv att vi får ta det som en träning. Jag har kameran med mig och ska dokumentera det hela. Så lite bilder blir det här under dagen. Ha en skön söndag!


RSS 2.0