Där jag bor

430547-23


Jag tog med mig hundarna och kameran ut i vårsolen i förmiddags. Vi bor på en gammal gård och det finns lite spännande saker här och var, som man lättare upptäcker nu på våren innan alla träden får sina löv.430547-26


Det finns rester av en gammal smedja som hitthört gården. För, si så där 23 år sedan, när jag var här för första gången, var denna byggnad ganska hel. Det fanns åtminstone tak och väggar. I bortre änden fanns ett utedass. Det var inte så roligt när man skulle dit, för stigen utanför smedjan var alltid full av myror.430547-25


Utedasset har också förfallit med åren. Man kan fortfarande se den fina färgsättningen som gjordes för många år sedan. Den känns nästan lite mordern även idag...hehe... Och här ser vi att Aflons har varit och besökt dasset också.. ;o)
Motljus

430547-21


En bild med mycket motljus, som jag tog på pojkarna när de njöt av vårsolen som tittade in genom glasverandans fönster. Kvalitén är inte den bästa men jag tycker ändå att bilden förmedlar en avslappnad och harmonisk känsla. Vad tycker du?


Headbang

430547-20


Lina är vår underbara ponny. Här ser ni henne rocka loss med lite headbang... ;o) Ha en skönt söndagskväll alla bloggare. Tänk på att det är ny arbetsvecka i morron, men också första dagen på något nytt!

Vår på gång

430547-19


Hästfoto

430547-17


Hästar är underbara djur, men att fota dem, när de travar i ett ridhus på en volt, är något jag behöver öva på ;o) Minns inte hur jag tagit denna bilden. Även om den är oskarp, så gillar jag den. Finns det någon som har lite tips?Livet

430547-18


Blötlagd

430547-16Dela lika

430547-15

På ängen där vi bor finns det alltid något gott att mumsa på, så som små harlortar och liknande. Som den "storebror" Douglas nu är, så delar han gärna med sig till "lillebror" ;o)

Alfons spanar

430547-14


Alfons har fått syn på något som han inte vill släppa med blicken. Det är jag väldigt glad för, eftersom han sällan håller sig lugn så jag hinner fota honom ;o)

Vårkänsla!

430547-14


Har precis varit ute i vårsolen och titta vad jag hittade i diket. Kan det vara årets första tussilago tro? Nästan lika fina som rosor en dag som denna ;o)

Hjälp!!!

430547-12


En bild jag tog i augusti förra året. Ja, jag vet inte riktigt om han ropar på hjälp eller om det är ajaj, eller kanske bara en gäsp ;o) Vad tror du?

Bodybalance

430547-11


Bodybalance är en sammansättning av Yoga, Tai chi och Pilates. När man tränar regelbundet förbättras koncentrationsförmågan, den mentala närvaron, kroppskontroll och balans, samtidigt blir man av med stress och spänningar. Bodybalance har utvecklats av träningsexperter, läkare och sjukgymnaster för att rörelserna ska bli allsidiga och säkra. Det är en relativt lugn träningsform och övningarna görs till skön musik.
Bodybalance kommer att få dig att må bättre!  ;o)

Ny bok

430547-10


Denna bok har jag länge funderat på att köpa och nu är det gjort :o) Det ska bli väldigt spännande att få börja läsa den i kväll. Jag har lite förväntningar om att jag ska få lite konkreta tips och idéer, så det blir inte lätt för tonåringarna här hemma frampå ;o) De kommer att få en mor som vänder alla JA till NEJ...hehe...

Boktips

430547-9


Detta är en bok som jag nyss har läst. Den heter Simple living och är skriven av Gitte Jörgensen. Om du är trött på att stressa och vill leva ett mer meningsfullt liv med mer tid, frihet och närvaro, ska du absolut läsa denna bok. Den förmedlar tankar och inspirerar till handling.


RSS 2.0